Your shopping cart is empty!

Handelsbetingelser

Hvordan bruger vi det?

Vores primære mål med at indsamle oplysninger fra dig, er at give dig en effektiv og tilpasset oplevelse, mens du bruger vores tjenester. Dette giver os mulighed for at forbedre din online shopping oplevelse, ved at levere produkter og tjenester, der opfylder dine særlige behov, og gøre din brug af vores hjemmeside mere tilfredsstillende. Vi bruger dine oplysninger i en række måder. For eksempel har vi foretage interne undersøgelser på vores brugers demografi, interesser, og brug af webstedet, for bedre at forstå og service, du. Vi kan også bruge dine oplysninger til at levere oplysninger til dig, at i nogle tilfælde, er målrettet til dine interesser.


Hvordan beskytter vi dine oplysninger?

Vores hjemmeside bruger industri standard teknologi og indsats for at beskytte fortroligheden af ​​dine personlige oplysninger. Disse omfatter sikre servere og firewalls. Alle brugerdata vi indsamler er beskyttet mod uautoriseret adgang. Kun autoriserede medarbejdere, der har brug for oplysningerne til at udføre et bestemt job får adgang til disse oplysninger.


Bestil Accept

Bemærk, at der kan være visse ordrer, vi ikke er i stand til at acceptere og må aflyse. Vi forbeholder os ret til efter eget skøn at afvise eller annullere en ordre eller anden grund. Nogle situationer, der kan resultere i din ordre blive annulleret omfatte begrænsninger af disponible mængder for køb, unøjagtigheder eller fejl i produktet eller prisoplysninger, eller problemer, som vores kredit og bedrageri unddragelse afdeling. Vi kan også kræve yderligere kontrol eller oplysninger, før du accepterer vilkårlig rækkefølge. Vi vil kontakte dig, hvis alle eller en del af din ordre er annulleret, eller hvis der er behov yderligere oplysninger til at acceptere din ordre.


Force majeure

De Sælgere kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelsen i overførslen eller manglende levering af varen på grund af krig, jordskælv, alvorlige oversvømmelser, brand og anden force majeure årsager aftalt af begge parter. Dog skal Sælgere rådgive købere af fax / telex, straks af en sådan forekomst og inden fjorten dage derefter sender med luftpost til købere til deres accept et certifikat udstedt af de kompetente myndigheder i det sted, hvor ulykken sker som bevis herfor . Under sådanne omstændigheder Sellers dog stadig pligt til at træffe alle nødvendige foranstaltninger for at fremskynde levering af varerne. I tilfælde af forsinket levering overstiger ti uger, skal Købere har ret til at annullere denne kontrakt.


Generel

Denne aftale udgør den fuldstændige aftale mellem parterne og erstatter alle tidligere aftaler og erklæringer mellem dem. Overskrifter anvendes i disse Vilkår for brug er kun og på ingen måde definerer eller begrænse rækkevidden af ​​afsnittet reference. Hvis en bestemmelse i denne aftale anses for at være uden retskraft eller anden grund, skal sådanne bestemmelser skal reformeres kun i det omfang det er nødvendigt for at gøre den håndhæves, og de øvrige vilkår i denne aftale skal forblive i fuld kraft og effekt. Den manglende Selskabet at handle med hensyn til en misligholdelse af denne aftale af dig eller andre, ikke udgør en dispensation og må ikke begrænse Selskabets rettigheder med hensyn til sådant brud eller senere brud.